Profile PictureNikartic

КРУГ (2019)

$3
0 ratings

КРУГ е првиот стрип на Никола Панов ака Nikartic, кратка приказна која ја освои наградата „ЛИФТ - Најдобар Стрип“ во 2019год.

Приказната е раскажана на 17 страници. Цртежите во стрипот се црно-бели, и нацртани се во традиционална техника туш и четка.

NIKARTIC LINKS
Add to cart

📌 КРУГ е достапен бесплатно до 08.01.2023

Pages
17
Size
3MB
Format
PDF
Country of origin
Macedonia 🇲🇰
Release date
January 3, 2019
Copy product URL
$3

КРУГ (2019)

0 ratings
Add to cart